Individuele persoonlijke zorg

Zorg zoals zorg bedoeld is

Werken bij StapelZorg

StapelZorg zoekt (wijk)verpleegkundigen (niveau 4 en 5) en (wijk)ziekenverzorgenden (niveau 3 IG). Ook voor oproepkrachten, vakantiewerk en stagiaires zijn er mogelijkheden. Via stapelzorg.nl kan gericht gesolliciteerd worden op een bestaande vacature en is er de mogelijkheid voor een open sollicitatie. Er zijn ook mogelijkheden voor ondernemende, enthousiaste ZOZ’ers (niveau 3 IG, 4 en 5) voor nacht- of 24 uurs zorg. 

Wij zijn op zoek naar meerdere (wijk)verpleegkundigen/ Verzorgende IG niveau 3 en Helpende Plus Thuiszorg medewerkers die zijn/haar werk zien als een vak en streven naar de beste zorg voor de cliënt. Je zoekt samen met cliënten naar oplossingen om de zorgonafhankelijkheid te vergroten.

Als zorgprofessional bij StapelZorg verricht je alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verzorgende en verpleegkundig proces. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van het zorgplan van onze zorgcliënt. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste- en tweedelijns organisaties en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties.

Vereisten:

  • Je bent een gediplomeerd wijkverpleegkundige (HBO-V / MGZ) of
  • Helpende Plus Thuiszorg of
  • Verzorgende IG 3 of
  • Verpleegkundige in de wijk (niveau 4) die ondernemend is en verantwoordelijkheid neemt of
  • Verpleegkundige niveau 5 (met indicatiebevoegdheid).

Wat bieden wij je aan:
Wij bieden je een afwisselende baan in een inspirerende, jonge en dynamische organisatie, die jou de mogelijkheid biedt om op een verantwoorde manier zorg te verlenen en door te groeien.
Salariëring vindt plaats conform CAO VVT. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden.

Informatie:
Voor meer informatie over deze vacature kunt u een email sturen naar vacature@stapelzorg.nl

 Open sollicitatie

Heb je interesse om te werken bij StapelZorg? Stuur dan een CV met een uitgebreide motivatie naar vacature@stapelzorg.nl